Vol 1

16.06.2017

1. Introduction to React and Redux - Димитар Делев Видеото прекинува два пати - технички проблеми ☹️ Битните делови ги фативме сепак 🙂 Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Google Slides 2. Polymerization: An intro to Polymer 2.0 - Марко Николов Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Google Slides ... Повеќе

Vol 2

03.11.2017

Повторно технички проблеми, ама склопивме целини некако 🙂 1. Js ⊂ Lisp - Боро Ситниковски Видео: 🔗 YouTube 1.5. (surprise!) За програмерцките работи - Горан Пеоски Видео: 🔗 YouTube 2. Introduction To JavaScript Unit Testing - Векослав Стефановски Видео: 🔗 YouTube ... Повеќе

Vol 3

16.05.2018

Да не пропуштиме случајно, пак технички проблеми - овојпат со звукот. 1. State Management in Angular using Redux - Блаже Петров Видео: 🔗 YouTube 2. Teaching the browser how to chat - Дарко Божиновски Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Slides.com Feedback За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzKzdWHJ1SLZ9MkssPrNCd-NhaYlI53L8se_rsblqco1dBvQ/viewform?usp=sf_link (нема да ви одземе повеќе од 2 минути и многу го цениме фидбекот! ... Повеќе

Vol 4

19.11.2018

Овојпат сме без технички проблеми, но би сакале да ја искористиме оваа прилика за уште едно ГОЛЕМО извинување зошто немавме стикери. Ќе има следниот пат. Барем ќе се потрудиме да има :) 1. Introduction to Elm language - Трајче Шопоски Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 2. Machine Learning in JavaScript (TensorFlow.js) - Стојан Ганчев Видео: 🔗 YouTube Слајдови: Feedback За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://goo. ... Повеќе


hello@mail.beerjs.mk | | | | | Newsletter