За настанот

11.06.2017

Beer.js e собир наменет за ентузијасти за пиво и JavaScript. Сите се добредојдени! Пиење пиво, и покрај тоа што е во насловот, не е задолжително за учество :) Настанот нема официјален формат. Скопската варијанта на beer.js се обидува (за сега) да има два презентери, со теми што се барем некако поврзани со JavaScript, во траење од 30-40 минути. Остатокот од настанот е дружење и дискусии околу JavaScript. Пријавувањето за презентирање на настанот е едноставно - слободно исконтактирајте не на hello@mail. ... Повеќе


hello@mail.beerjs.mk | | | | | Newsletter