Vol 5 - видеа и слајдови

03.12.20192 Min Read — In events

BeerJS. Познат по JavaScript, пиво и технички проблеми 😅 За среќа, ептен се мали, се надеваме дека нема ни да се забележат.

Исто така, "s**t happens". Особено кога еден од спикерите нема да може (оправдано) да ја одржи презантацијата. Никој во организација не е stand-up comedian, ама за среќа Александар (не можам доволно пати да му се заблагодарам), не „покри“ со уште една презентација.

1. Preact - Tiny touch of front-end for faster and modern apps - Александар Костадиновски

Видео:

🔗 YouTube

Слајдови:

2. Real time web - Александар Костадиновски

Видео:

🔗 YouTube

Слајдови:

Feedback

За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://forms.gle/UCTSBvLmu3ysF2nG9 (нема да ви одземе повеќе од 2 минути и многу го цениме фидбекот!)