Vol 4

19.11.20182 Min Read — In events

Овојпат сме без технички проблеми, но би сакале да ја искористиме оваа прилика за уште едно ГОЛЕМО извинување зошто немавме стикери. Ќе има следниот пат. Барем ќе се потрудиме да има :)

1. Introduction to Elm language - Трајче Шопоски

Видео:

🔗 YouTube

Слајдови:

2. Machine Learning in JavaScript (TensorFlow.js) - Стојан Ганчев

Видео:

🔗 YouTube

Слајдови:

Feedback

За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://goo.gl/forms/aqDTbpko4SfCEjlG3 (нема да ви одземе повеќе од 2 минути и многу го цениме фидбекот!)