Vol 3

16.05.20182 Min Read — In events

Да не пропуштиме случајно, пак технички проблеми - овојпат со звукот.

1. State Management in Angular using Redux - Блаже Петров

Видео:

🔗 YouTube

2. Teaching the browser how to chat - Дарко Божиновски

Видео:

🔗 YouTube

Слајдови:

🔗 Slides.com

Feedback

За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzKzdWHJ1SLZ9MkssPrNCd-NhaYlI53L8se_rsblqco1dBvQ/viewform?usp=sf_link (нема да ви одземе повеќе од 2 минути и многу го цениме фидбекот!)