Vol 1

16.06.2017

1. Introduction to React and Redux - Димитар Делев Видеото прекинува два пати - технички проблеми ☹️ Битните делови ги фативме сепак 🙂 Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Google Slides 2. Polymerization: An intro to Polymer 2.0 - Марко Николов Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Google Slides ... Повеќе

Vol 2

03.11.2017

Повторно технички проблеми, ама склопивме целини некако 🙂 1. Js ⊂ Lisp - Боро Ситниковски Видео: 🔗 YouTube 1.5. (surprise!) За програмерцките работи - Горан Пеоски Видео: 🔗 YouTube 2. Introduction To JavaScript Unit Testing - Векослав Стефановски Видео: 🔗 YouTube ... Повеќе

Vol 3

16.05.2018

Да не пропуштиме случајно, пак технички проблеми - овојпат со звукот. 1. State Management in Angular using Redux - Блаже Петров Видео: 🔗 YouTube 2. Teaching the browser how to chat - Дарко Божиновски Видео: 🔗 YouTube Слајдови: 🔗 Slides.com Feedback За сите што сакаат да се пожалат од настанот или да го пофалат: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzKzdWHJ1SLZ9MkssPrNCd-NhaYlI53L8se_rsblqco1dBvQ/viewform?usp=sf_link (нема да ви одземе повеќе од 2 минути и многу го цениме фидбекот! ... Повеќе


hello@mail.beerjs.mk | | | | | Newsletter