meta

ККонтакт

03.11.20191 Min Read — In

Можете да не најдете / исконтактирате на: Twitter: https://twitter.com/BeerjsSk - најчесто споделуваме линкови, написи и сл. Facebook: https…

ЗЗа настанот

11.06.20172 Min Read — In

Beer.js e собир наменет за ентузијасти за пиво и JavaScript. Сите се добредојдени! Пиење пиво, и покрај тоа што е во насловот, не е…