events

VVol 8 - видеа и слајдови

27.12.20224 Min Read — In

„BeerJS – настанот на пиво, Javascript, технички проблеми и ‘sonic booms’! Пред да започнеме, може да заклучиме дека ја имаме најдобрата…

VVol 7 - видеа и слајдови

14.10.20224 Min Read — In

Веќе втор настан годинава што успеа да собере над 160 присутни во Public Room (секоја чест на персоналот за највисокото ниво на…

VVol 6 - видеа и слајдови

04.05.20223 Min Read — In

Да почнеме со бројките: 130+ присутни!!! Престанав да бројам после тоа, немаше резон затоа што многу што пробаа да влезат се премислија кога…

VVol 5 - видеа и слајдови

03.12.20192 Min Read — In

BeerJS. Познат по JavaScript, пиво и технички проблеми 😅 За среќа, ептен се мали, се надеваме дека нема ни да се забележат. Исто така, "s…

VVol 4

19.11.20182 Min Read — In

Овојпат сме без технички проблеми, но би сакале да ја искористиме оваа прилика за уште едно ГОЛЕМО извинување зошто немавме стикери. Ќе има…

VVol 3

16.05.20182 Min Read — In

Да не пропуштиме случајно, пак технички проблеми - овојпат со звукот. 1. State Management in Angular using Redux - Блаже Петров Видео…

VVol 2

03.11.20172 Min Read — In

Повторно технички проблеми, ама склопивме целини некако 🙂 1. Js ⊂ Lisp - Боро Ситниковски Видео: 🔗 YouTube 1.5. (surprise!) За…

VVol 1

16.06.20172 Min Read — In

1. Introduction to React and Redux - Димитар Делев Видеото прекинува два пати - технички проблеми ☹️ Битните делови ги фативме сепак…