blog

BBeerJS vol 4 - резултати од анкетата

07.12.20181 Min Read — In

Уште еден beer.js - уште една анкета. Резултатите беа подобри од минатиот пат, а и ние сме позадоволни од тоа како се одвиваа работите…

BBeerJS vol 3 - резултати од анкетата

28.05.20181 Min Read — In

Последниве две недели пуштивме анкета за фидбек за BeerJS vol 3. Добивме 20ина одговори, што е околу четвртина од вкупното присуство. Уште…

ЗЗа почетоците на Beer.js

27.04.20182 Min Read — In

Како за почеток, чисто да го скршиме мразот: краток напис за тоа како почна Beer.js Скопје. Beer.js Скопје го имаше можеби и најдосадниот…