announcements

VVol 9 - 30ти март

07.03.20231 Min Read — In

Beer.js, vol 9! 30ти март, во „Јавна Соба“. Собирање од 17:40. Почеток во ~18:00. Beer.js, vol 9! 30ти март, во „Јавна Соба“. Собирање од…

VVol 8 - 1ви декември

23.11.20221 Min Read — In

Beer.js, vol 8! 1ви декември, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:00. Почеток во 18:20. Распоред: 18:00-18:20 - собирање во „Јавна Соба“, таман…

VVol 7 - 06ти Октомври

20.09.20221 Min Read — In

Beer.js, vol 7! 6ти Октомври, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:00. Почеток во 18:20. Распоред: 18:00-18:20 - собирање во „Јавна Соба“, таман…

VVol 6 - 28ми Април

01.04.20221 Min Read — In

Пост-пандемично, Beer.js, vol 6! 28ми Април, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:00. Почеток во 18:30. Распоред: 18:00-18:30 - собирање во…

VVol 5 - 21ви Ноември

07.11.20191 Min Read — In

Beer.js, vol 5! 21ви Ноември, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:30. Почеток во 19:00. Распоред: 18:30-19:00 - собирање во „Јавна Соба“, таман…

VVol 4 - 8ми Ноември

06.11.20181 Min Read — In

Beer.js, vol 4, fancier topics + better location! На 8ми Ноември, во „Јавна Соба“, со почеток од 18 часот. Распоред: 18:00 - 18:3…

VVol 3 - 25ти Април

23.03.20181 Min Read — In

Beer.js се враќа! На 25ти Април, во „Паб Комедија“, со почеток од 19 часот. Распоред: 19:00 - 19:30 - собирање во „Паб Комедија“, таман за…

ННајава - Vol 2

11.06.20171 Min Read — In

Второто издание на Beer.js е официјално закажано! На 21ви јуни, повторно во coffice и повторно во истиот формат - две презентации од по 3…