Vol 9 - 30ти март

07.03.20231 Min Read — In announcements

Beer.js, vol 9! 30ти март, во „Јавна Соба“. Собирање од 17:40. Почеток во ~18:00.

Beer.js, vol 9! 30ти март, во „Јавна Соба“. Собирање од 17:40. Почеток во ~18:00.

Голема благодарност до CodeChem за поддршката!

Детали наскоро!