Vol 6 - 28ми Април

01.04.20221 Min Read — In announcements

Пост-пандемично, Beer.js, vol 6! 28ми Април, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:00. Почеток во 18:30.

Распоред:

  • 18:00-18:30 - собирање во „Јавна Соба“, таман за по едно пиво пред презeнтациите :)
  • 18:30 - "Practical Introduction to Blockchain and the New Era of the Internet: Web3" - Бобан Сугарески
  • 19:30 - "Intro to building UI Machines with Zag.js" - Лазар Николов
  • 20:30 - Додека не не избркаат - дружење и пиво

Ова издание на BeerJS е спонзорирано од Slice. Огромна блaгодарност од целиот тим на BeerJS Скопје 🍻.

PS. Сеуште имаме стикери 🍺