Vol 5 - 21ви Ноември

07.11.20191 Min Read — In announcements

Beer.js, vol 5! 21ви Ноември, во „Јавна Соба“. Собирање од 18:30. Почеток во 19:00.

Распоред:

  • 18:30-19:00 - собирање во „Јавна Соба“, таман за по едно пиво пред презeнтациите :)
  • 19:00 - "Preact - Tiny touch of front-end for faster and modern apps" - Александар Костадиновски
  • 20:00 - "On DI, architecture and splitting teams up" - Андреј Трајчевски
  • 21:00 - Додека не не избркаат - дружење и пиво

PS. Имаме стикери овојпат 😉 🍺