Vol 4 - 8ми Ноември

06.11.20181 Min Read — In announcements

Beer.js, vol 4, fancier topics + better location! На 8ми Ноември, во „Јавна Соба“, со почеток од 18 часот.

Распоред:

  • 18:00 - 18:30 - собирање во „Јавна Соба“, таман за по едно пиво пред презeнтациите :)
  • 18:30 - Introduction to Elm language - Трајче Шопоски
  • 19:20 - Machine Learning in JavaScript (TensorFlow.js) - Стојан Ганчев
  • 20:10 - Додека не не избркаат - Дружење и пиво

Голема благодарност до Melon за поддршката!