Vol 3 - 25ти Април

23.03.20181 Min Read — In announcements

Beer.js се враќа! На 25ти Април, во „Паб Комедија“, со почеток од 19 часот.

Распоред:

  • 19:00 - 19:30 - собирање во „Паб Комедија“, таман за по едно пиво пред презeнтациите :)
  • 19:30 - State Management in Angular using Redux - Блаже Петров
  • 20:20 - Teaching the browser how to chat - Дарко Божиновски
  • 21:10 - Додека не не избркаат - Дружење и пиво

Голема благодарност до Melon за поддршката!